top of page

ROEM PRESENTS

WORKSHOPS

Yes, ROEM loves workshops! Op deze pagina kan je de afgelopen, aankomende en toekomstige workshops vinden. Wil je meer informatie? Klik op de desbetreffende link en ontdek onze workshop via het Facebook event.

Kaarten zijn te koop via onze webshop.

BELANGRIJKE MEDEDELING

Naar aanleiding van de maatregelen omtrent COVID-19 heeft Stichting ROEM besloten de workshops uit te stellen. Uiteraard hopen wij dat de geplande workshops verplaatst kunnen worden. Houd deze pagina en onze social media in de gaten voor verdere updates.

Tijdens deze eerste editie van ‘ROEM Presents Lezing’ focussen we ons op ‘auteursrecht & appropriation art’. Een interessante combinatie, die op juridisch gebied verder toegelicht gaat worden door advocate Eveline. Wanneer mag je iets gebruiken voor je eigen werk? Waar zit de grens? Daarnaast zal 3D-maker Caz ons meenemen in zijn wereld van sculpturen, performances en 3D-animaties. Zijn werk zit vol met kunsthistorische referenties en verwijzingen. Benieuwd naar meer? Bestel nu je ticket via onze webshop!

 

LOCATIE Lente Lokaal, Haagweg 4, 2311 AA Leiden

TIJD 18.30 - 20.15

TICKETS €12,50 (€7,50 voor ROEM alumni)

UITGESTELD

Veel mensen kennen gips misschien in verband met een gebroken arm, maar het is ook fantastisch spul om ruimtelijke schetsen mee te maken en om mee te experimenteren. Zelfs Rodin wist dit al in de vorige eeuw en dat terwijl het gebruik van gips toen nog vrij nieuw was! ROEMie Karl Karlas werkt zelf al jaren met gips en raakt er niet op uitgekeken. Elke keer weer weet het materiaal haar weer te verrassen en deze liefde voor gips wil Karl maar al te graag met iedereen delen. In deze workshop ga jij zelf aan de slag met het witte goud en kom je thuis met handen* vol nieuwe kennis.
*Disclaimer: Of in ieder geval handen die onder zitten met gips.

 

LOCATIE Lente Lokaal, Haagweg 4, 2311 AA Leiden

TIJD 19.30 - 21.30

TICKETS €12,50 (€7,50 voor ROEM alumni)

UITGESTELD

2020_ROEM Workshops_Website Banners.jpg
2020_ROEM Workshops_Website Banner_Karl.

Het is eindelijk tijd om te tekenen! In minder dan twee uur een loodzware tekensessie met onder andere houtskool, stift en pen. Deze workshop begeleid door ROEMie Anna bestaat uit een volwaardige bootcamp met warming-up en cooling-down. Daarnaast bevat het een ontmoeting met het vak van een illustrator, alle do’s, het belang van goed leren kijken en het uitproberen van verschillende materialen. Iedereen mag meedoen, zelfs als je nog nooit een potlood hebt vastgehouden of expert-pro-super-deluxe-plus bent. Na ‘Tekenen met Anna’ heb je niet alleen een gespierde tekenhand, maar ook een flinke portie lust voor tekenen ontwikkelt.

 

LOCATIE Lente Lokaal, Haagweg 4, 2311 AA Leiden

TIJD 19.30 - 21.30

TICKETS €12,50 (€7,50 voor ROEM alumni)

UITGESTELD

2020_ROEM Workshops_Website Banner_Anna.
bottom of page